Un concept nou adresat atât tinerilor cât și familiilor în căutarea unei locuințe care să îmbine liniștea unei suburbii cu faciitățile mediului urban.

SIGURANTA

Locuiesti in siguranta. Imobilele sunt proiectate sa reziste la cutremure mari.
Copilul tau va creste intr-un mediu sanatos si sigur. Gradinita si scoala (after school) sunt localizate in imediata apropiere complexului alaturi de numeroase spatii verzi, padurea Rosu, parcuri, policlinica, scoala.

ACCES RAPID LA ZONA COMERCIALA

Cu acces rapid la mijloacele de transport in comun (linia RATB 178 situata la 300 m, metrou la 3 statii RATB sau la 15 minute pe jos), in imediata vecinatate a parcului comercial Militari (Auchan, Mobexpert, Decathlon, Praktiker, CxA, Media Galaxy, Mc Donalds etc.) si a magazinului Metro, ansamblul rezidential ELITTE RESIDENCE va ofera ocazia de a locui la inalte standarde europene si de a beneficia de toate facilitatile necesare unei familii moderne.

CALITATE

Locuintele din Elitte Residence sunt realizate la standarde inalte respectand cele mai exigente norme din domeniul constructiilor. Imobilele sunt realizate din caramida si blocuri ceramice POROTHERM pe structura de grinzi din beton cu termoizolatie EPS EPS 70x100, beton ALAS SI GENERAL BETON, termopan SALAMANDER by MADRUGADA cu sticla Duplex, antifonica si antiefractie. , balcoanele sunt construite din sticla securizata.

VARIANTE DE PLATA

- credit Prima Casa
- credit ipotecar/imobiliar
- plata cash