Proiecte finalizate

Str. Orhideelor nr. 30

Ansamblul este format din 12 cladiri cu cate 7 si 9 apartamente per cladire, fiind dispus pe un numar maxim de 5 niveluri, totalizand un numar de 87 de apartamente, cu un design modern, realizate din materiale de calitate superioara specifice unui stil de viata contemporan. Acesta dispunde de o zona cu circuit inchis (imprejmuit cu gard) si se defasoara pe o suprafata generoasa de 6700 mp din care doar 2000 mp este ocupat cu imobilele construite. Locurile de parcare se intind pe o arie de 2000 mp iar restul de 2700 mp este dedicat spatiilor verzi, aleilor si locurilor de joaca pentru copii.


Str. Apeductului nr. 39

Unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din zona Militari-Chiajna, compus din 2 cladiri cu o gama variata de garsoniera, apartamente cu 2 camere, 3 camere, precum si penthouse cu 4 camere, avand o suprafata generoasa si o terasa de 75 m2.

Facilitati

 • Centre Comerciale

  Ansamblul este situat la doar 500 m de Parcul Comercial Militari(Auchan, Metro, Practiker, KFC, Dekatlon, Bebe Militari, C&A, H&M, McDonald's, KFC Drive, Starbucks) si in proximitatea La Strada Mall

 • Gradinita, Scoala

  La imediata distanta de ansamblu puteti regasi Kids Club cu grupe specifice de cresa, mica, mijlocie, si mare, clasa 0-VIII.

 • Agrement

  In imediata apropiere a ansamblului rezidentii pot beneficia de o zona de agrement, restaurante, policlinica alaturi de zona verde a padurii Rosu.

 • Parcare

  Locurile de parcare sunt desfasurate pe o suprafata generoasa de 2000 mp.